HTML

A pártpolitika áldozata lett a ScienNet is !

A pártpolitika áldozata lett a ScienNet is !

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A pártpolitika áldozata lett a ScienNet is !

2010.01.19. 13:21 prommerle

 

A világon minden piacgazdaságában jól működnek törzsvásárlói rendszerek, melyekkel a gyártók, kereskedők, szolgáltatók igyekeznek különféle kedvezményekkel magukhoz kötni törzsvásárlóikat, azok szabad elhatározásából. Sőt jelentős adóbevétel is keletkeztethető ezekből!

Magyarországon is többféle konkurens törzsvásárlói rendszer működik. Ezek közül az egyik, a ScienNet rendszer 2006 óta dinamikus fejlődésben, közel 430.000 törzsvásárlóval és közel 18.000 termék-szolgáltatás partnerrel. A ScienNet rendszernek semmi köze a szcientológiai egyházhoz, a neve a Science(=tudomány) és a Network(=hálózat) angol szavak kezdő szótagjaiból áll. A ScienNet rendszerbe való belépés, a tagság fenntartása teljesen kötelezettség mentes, szemben más rendszerekkel, ahol különböző fizetési, vásárlás, rendezvényi, stb kötelezettségek illetve „kényszerek” vannak előírva. Emiatt a ScienNet rendszer fejlődési dinamikája minden eddig rendszert felülmúlt. Továbbá a ScienNet rendszer logikai, jogi, pénzügyi, gazdasági, forgalmazói, törzsvásárlói, szociológia, pszichológiai, érdekérvényesítési, stb megalapozottsága, felépítése, működése, működtetése, „demokráciája” nagyon jól átgondolt és kidolgozott azzal együtt, hogy nincsenek befejezett rendszerek, tehát ez is, értelemszerűen finomításokra szorul folyamatosan, mint ahogy történt is többször. Annál is inkább, mert a 2006-2009 közötti időszak a rendszer tesztidőszaka volt.

Jó magyar szokás szerint a konkurens magyarországi rendszerek közül a joggal legféltékenyebb, a Lyoness, több média és jogi támadást (bírósági perek) intézett már az elmúlt években a ScienNet ellen (hiszen a ScenNet szinte minden hátrányát kiküszöbölte a Lyoness-nek és ettől szerveződött sokkal dinamikusabban). Ezeket a pereket rendre elveszítette, ami nyilván nem volt kellemes számukra, sőt valószínűleg alattomosabb eszközökre sarkalta az illetékeseket. A ScienNet-et vizsgálta már a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelet is, amely megállapította, hogy a ScienNet nem végez pénzügyi tevékenységet és nem végez betétgyűjtést, bár egyéb kockázatokat vélelmeztek. Nem tudni, hogy ezt a vizsgálatot önmaguktól vagy pártpolitikai, feljelentési sugallatra végezték.

A közelmúltban jelent meg az a hír, hogy letartóztatták a ScienNet magyarországi ügyeit intéző Kft ügyvezetőjét, több száz milliós adócsalás miatt. Kérdés, hogy mi vagy kik állnak e-mögött a hír mögött??? Mi az igazság, mi a felszínen lévő ok illetve ürügy valóságtartalma (ami igaz is lehet bizonyos mértékig) és a mi a háttérszándéka letartóztatók politikai illetve érdekirányítóinak, ami viszont sokkal fontosabb!?

Valóban adócsalás van a háttérben? Amennyiben igen, úgy ki kell vizsgálni, ki kell róni az adóbírságot és be kell szedni valamint az adócsalás lehetőségét a rendszer módosíttatásával ki kell zárni a jövőben olyan mértékig, amilyen mértékig más adócsalásokat is ki lehet zárni. Amennyiben egy vagy néhány személyt érint az adócsalás, úgy Őket kell megbüntetni. Vajon miért kellett ezért a ScienNet rendszer 450.000 személy gazdasági, szervezési, törzsvásárlói érdekét hatósági túlkapással kezelni és rendszer dinamizmusát megtörni? Miért nem mehetett tovább a rendszer, mint más vállalkozások a pénzügyi ellenőrzéseknél? Ellenőrizzenek, büntessenek, de a szekér menjen tovább! Ugye Önök is látják, érzik, hogy van egy felfújt közvetlen ok, egy műbalhé és vannak sokkal jelentősebb háttérszándékok, amelyeket bizonyára minden előretolt nyilatkozó személy cáfolni és tagadni fog ezerrel! Minden, a fentiektől eltérő, más beállítása az ügynek hazugság, ne higgyék el, bár már bizonyára hozzászoktattak bennünket a pártpolitikai erők az elmúlt 20 évben ezekhez a manipulációkhoz. Egyébként egyrészt a ScienNet kiadott egy viszonylag jól kidolgozott adózási segédletet, amit a céges és természetes személy adózók könyvelői, adótanácsadói iránymutatásként hasznosíthattak. Másrészt minden törzsvásárló WEB irodájában, a számviteli oldalakon pirossal jelent meg az adózandó tétel, aminek a bevallása és leadózása már a törzsvásárló kötelezettsége volt. Ezek alapján és után minden adózó személyes felelősége az adózása, mint más vonatkozásban illetve esetben is.
 

Sajátos, hogy a többi konkurens rendszert, mint EDC vagy Lyoness nem vizsgálták illetve, ha vizsgálták is, úgy ott minden klappol ? Miért is nem azt csinálták, hogy az összes magyarországi törzsvásárlói rendszert egy átfogó vizsgálattal, azonos szempontok szerint vizsgálták volna és úgy szabályozták volna ezeket egyöntetűen, hogy ne rontsák el százezrek eddigi igyekezetét, bevételi lehetőségét, sőt törzsvásárlói adóalanyiságát, hiszen adóbevételt is jelenthet a 450.000 személy. Ehhez együttműködő állam és kormány kellene és nem a lakosság adóforintjaiból fenntartott hatóságok erőfitogtatásai illetve nem a pártpolitikusok hatalmi visszaélései vagy a rendszerváltás előtti erőszakszervezetek módszereihez szokott „hatósági öregek” kedvtelései.
 

Vajon a ScienNet rendszernek a fő konkurenciáját jelentő Lyoness törzsvásárlói rendszer feljelentései vagy a hatóságokat „vezérlő” kormány és/vagy baloldali pártpolitikusoknak az általa történő „megvásárlása” idézte elő a 450.000 személy nem jelentéktelen gazdasági érdekének szétrúgását? Volt már ilyen a történelemben, sőt az elmúlt 20 évben is! Egyértelmű, hogy vezető pártpolitikusok és gazdasági holdudvarai is kapcsolódtak a Lyoness-hez, de a ScienNet közel félmilliós táborának előrefutása lefékezte a Lyoness fejlődését, béna és kényszeres tagi kötelezettségei miatt is.
 

A közelmúlt divatja az offshore cégek fogalmával való ördöginek beállított ijesztgetés, aminek ne dőljenek be. Voltak, vannak és lesznek földrészek, országok, ahol az adózás és a közterhek lényegesen is eltérhetnek egymástól. Az embereknek a szabad lakóhely, munkahely, vállalkozás, befektetés, pénzkezelés megválasztásával joga van ott tevékenykedni, ahol akar. Mindent offshore-nak hívnak a félrevezető, agyas magyarok, ami kedvezőbb, mint Magyarországon. Ez persze olyan félrevezetés és népbutítás, mint sok minden más. A Washington állam nem offshore terület, ahol a ScienNet be van jegyezve! Számtalan cégnek van csak irodacíme, ettől még legális és működik. Ciprus az Európai Unió tagja, kedvező adózási, céglapítási feltételekkel, de ettől még nem tiltott a magyaroknak, mint ahogy Szlovákia, Montenegró, Hongkong, Oroszország sem(ugyanis Cipruson van a ScienNet tulajdonosi köre bejegyezve). Szóval ne vegyenek be mindent, mert nem emészthető, így még emésztési végtermék sem lesz belőle, pedig azzal ér fel, amivel etetik Önöket. Az embereknek, a cégeknek, a pénznek a mozgása okos és keresi a legjobb lehetőségeket. Nem jelent csalást, ami kedvezőbb, ami offshore! Magyarország nem offshore és Önök mégis mennyi és milyen büntetlenül maradt százmilliós illetve tízmilliárdos adócsalásokról, korrupcióról kaptak híradást a politika berkeiből, az elmúlt évtizedben. És mi lett velük, maszatolás vagy egy-egy áldozati bárány.

Vajon valakik megijedhettek attól, hogy egy jól megszerveződött és gazdasági érdekkel összefogott 450.000-es tömeg már komoly társadalmi, gazdasági és esetleg még politikai tényezőt is jelenthet például a 2010-es választásoknál, tehát „lőjük szét”? Régi, történelmi bomlasztó módszer, amíg a társadalom tűri!
 

Vajon tudják-e, hogy a ScienNet-ben jelentős FIDESZ párttag illetve jobboldali szimpatizáns is van? Emiatt a kormány és/vagy a baloldali politikai pártok, több hónapos előkészítő munka után kiadták az utasítást a „hatóságaiknak”: találjatok ki bármit és borítsátok fel a ScienNet rendszert, nehogy annak FIDESZ-es tagjai gazdagodjanak (pl. a választási költségvetés támogatásukhoz) és/vagy a választásoknál maguk mellé állítsák ezt a tömeget, hiszen ezzel a csapattal már választásokat is lehet nyerni, sőt, akár kétharmadosan is! Ez pedig rémálom a baloldali „balkezes” pártoknak!
 

Vajon a jelenlegi vezető politikai elit féltékeny lett arra, hogy nem Ők találták ki ezt a jól működő rendszert és nem Ők gazdagodnak rajta? Ismerik a viccet: megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is! Jó magyar mentalitás, megérdemeljük a történelmünket, a sorsunkat és a jövőnket is! Belénk, a nemzetbe van kódolva a történelmi megsemmisülésünk!
 

Azt is kiszámították a politikai „orvlövészek”, hogy egy jogi fellépés ellenük évekig is eltarthat, miközben magától is szétzüllik a ScienNet. Közben a félősebbek kifarolnak, a hiszékenyebbek elhiszik, hogy összedőlt a világ, az egyéni érdekimádók rögtön elpártolnak és széthúznak. Viszont nem számolnak a politikusok, hogy hazárdjátékot játszanak azokkal, akik fellázadhatnak és akár láthatatlan, jól szervezett (háttér)akciókkal is válaszolnak, küzdenek jogos érdekeikért. Ezek a politikusok nem számolnak azokkal, akik viszonozni fognak, akik nem „nyuszik”, hanem „hiénák”!

A ScienNet rendszer jogi, pénzügyi, vagyonvédelmi, információvédelmi, stb funkcióját ellátó nemzetközi szervezetek és szakértők bizonyára kiderítik a támadást kitervelő és végrehajtó kulcsszereplők nevét, melyet nyilvánosságra is hoznak majd. Ugyanígy feltételezhető az is, hogy a hatósági iratok, belső levelezések, dokumentumok is nyilvánosságra kerülnek, erre szakosodott nemzetközi szakértők illetve együttműködők segítségével. Ebben a kis országban úgyis mindig, minden kiderül csak ki kell várni!
 

Amennyiben nem lesznek vezéregyéniségek, akik összefogják a 450.000-es csapatot, úgy a politikai erők megosztással, szembeállítással, megfélemlítéssel elérik szétzüllesztő céljaikat, mint máskor a magyar történelemben. Ne higgyenek senkinek, mert úgyis sokan hazudni fognak, bár lehet, hogy minimális igazságtartalommal is fűszerezik majd a tömeghülyítést, hiszen nem sokan tudnak utánanézni annak, amit mondanak majd. Össze kell fogni és aláírásgyűjtéssel pozícionálni magát a ScienNet „társadalomnak”, akikkel nem lehet kukoricázni. 450.000 személlyel nincs mit tenni!!! Ennyi adócsaló nincs ebben a csapatban, ne dőljenek be! És ennyi embert nem lehet felelősségre vonni vagy megbüntetni, mert egyébként sincs miért.
 

Kulturáltnak hangzik egy jogi eljárás megindítása ScienNet érdekvédelméből, de mikor ér véget? Kétség nem fér ahhoz, hogy a ScienNet HETES-HATOS karrierpozíciójú tagjai összegyűjtöttek már annyi pénzt, hogy elvárhatóan erre a jogi eljárásra is bedobják, amit kell. Vajon megteszik vagy hagyják az alájuk dolgozó többséget veszni? Vajon mennyi kártérítést kérnek a ScienNet tagok a túlkapás, a hatósági manipulálás miatt kiseső bevételeinkért? Vajon mennyi kártérítést kérnek a hírnévmocskolás miatti kárért? Ez tízmilliárdokat is megérhet! Vajon mennyi kártérítést kérnek a külföldi terjeszkedés megakasztásáért? Mikor ? Egy-két-három-öt év múlva?
 

A ScienNet rendszerből 50.000-100.000 ember élt már meg eddig és még hány élhetett volna a termékpartneri kedvezményekből, mert ugye tudható, hogy nincs pilótajáték szerű befizetés és nincs vásárláshoz nem kapcsolódó kifizetés sem! Vajon Őket ki és mikor kárpótolja?

A maximális stupidság a politikai erők és a kormány részéről, hogy megszerveződött, ellenőrizhető 450.000 adóalanyt nem dédelget és szabályos adózásra késztet, hanem elvadít és szétzülleszt.
 

Több ScenNet tag benyalt az APEH-nek illetve a VÁM-osoknak, különösen azok, akik szegények azt hiszik, hogy cserébe visszakapják a pénzüket vagy annak egy részét. Majd, ha az állami költségvetés beszedte a valós vagy vélt adóbevételt, meg a büntetést és ha marad, sőt majd, ha fagy! Ne legyenek naivak, úgyis becsapják Önöket, tömegmanipuláció, etetés és érdekmegosztás az egész, mint máskor! Bár lehet, hogy kapnak egy kis vigaszdíjat, hogy elvegyék az élét egy ekkora tömeg felháborodásának.

450.000 személy, mint egyesület, már biztosan parlamenti tényező lehet 2010-ben is, gondolkodjanak el ezen is! Szerveződjenek meg és induljanak el a 2010-es országgyűlési választásokon. Van hozzá elég ember, pénz és szervező képesség!

Gondolják, hogy a ScienNet elleni támadás időzítése véletlen? Nem, nem az, hiszen legalább mintegy féléve kapták a kormánypártok köreiből a parancsot az illetékes hatóságok, azóta készítették elő, tervezték meg a végrehajtást, mérlegelték a hatásokat és elindították a szervezett merényletet a 2010-es választások előttre időzítve, 2009-es karácsonyi ajándékként!
 

Felhívom minden ScienNet termékpartner és törzsvásárló figyelmét, hogy a jelenlegi baloldali politikai hatalom által, indokolatlan módszerekkel okozott óriási pénzügyi-szervezési-erkölcsi-jövőképi káruk miatt szavazzanak a FIDESZ-re a 2010-es választásokon!!!! Megérdemli a jelenlegi politikai elit, hogy ez a meggondolatlan kalandor illetve hazárdjátékos akciójuk még mélyebbre nyomja Őket, az eddig hibáik mellett! Ön ezzel tud jogszerűen egy kis elégtételt venni káráét, mivel 2010-ben Ön fog dönteni, amikor szavazni megy!

 

egy emberbarát ember, aki pontosan tudja mi a dörgés

Végül gondolják át alaposan, hogy 450.000 természetes és jogi személynek mennyi emberi értéke, energiája, munkája, gondolkodása, szervezése, megbeszélése, összejövetele, lelkesedése, együttműködése, társadalmi élete, életformája, érdekközössége, költségcsökkentési és jövedelem kiegészítési reménye-esélye, pénzügyi ráfordítása (reklámkampány) van ebben a mintegy hároméves rendszerben. És akkor jön a demokratikus Magyar Köztársaságban a jelenlegi vezető pártpolitika, a vezető hatalom és az adófizetők pénzén fenntartott VÁM-APEH(?NNI-NBH?) együttessel (megfelelően megtervezett, tudatos előkészítés után!) úgy kezeli le a vélt vagy valós problémát, hogy nincs tekintettel még 450.000 személyre se, felelőtlenül és gátlástalanul szétrúgja a ScienNet rendszert. Pedig egyszerűen lehetett volna vizsgálódni, következtetni, bírságolni, büntetni, működési szabályok módosítását előírni oly módon, hogy, aki nem vétkes, ami nem rossz, az tovább működhet, mint a többi konkurens törzsvásárlói rendszer Magyarországon! Ugye Önök is jól látják a közvetlen indokba csomagolt alattomos háttérszándékot, háttérpolitikát? Ne higgyenek el semmilyen más dajkamesét, hülyítést, mert a fenti az igazság!

450.000 személy gazdasági érdekét is beáldozta a baloldali kormányzat?!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apartpolitikaaldozatalettasciennetis.blog.hu/api/trackback/id/tr931684538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miller66k 2010.01.20. 23:46:27

Most kellene a ScienNet igazi tulajdonosainak (Amerikai vagy Ciprusi 50 matematikus közgazdász vagy 'nemtudomkik') fellépni a igazuk megvédésére.
Ha ilyen személyek nincsenek, akkor 'gémover'...

rodeotigris 2010.01.21. 08:18:39

Akinek ez nem tetszik erősen godolkozzon el azon, hogy érdemes e erre a politikai garnitúrára szavazni.
Ha te is úgy gondolod nem jó ez így, megértél arra hogy ne a két rosszabbik közül kelljen választanod.Győzzön most a Jobbik!
Ha többet szeretnél tudni itt olvashatsz a változás szeléről:jobbik.hu/rovatok/orszagos_hirek/letoltheto_a_jobbik_valasztasi_programja

miller66k 2010.01.21. 08:40:43

Nagyon szánalmas és butuska ez a duma, (persze van aki ezt elhiszi) nem pártpolitika áll a Sciennet bedőlésének a hátterében, csak egyszerűen a csalás és a többi bűncselekmény kezd kiderülni.
A Sciennet egy termékpartnert sem támogatott és még akik valóban vásároltak sem jártak jó, csak a csúcson lévő néhány száz csaló, azok is a mások által befizetett foglalókat nyúlták le.
Ha a Sciennet nem illegális lenne, akkor már régen jelentkeztek volna a külföldi (amerikai?) tulajok. De nem jelentkeznek, mert nincsenek és csalás az egész!

minnie 2010.01.21. 09:06:10

A sciennet nem pártpolitikai okok miatt bukott, legyen már elég a vakításból!
A sciennet egy egyszerű piramis, ez bárki számára nyilvánvaló volt az első ránézésre is annak, aki alaposan ismeri az ilyen típusú rendszereket!
A mögötte lévő offshore cég sem véletlen - éppen többek közt fentiek miatt, na meg a nagyobb haszonszerzés(=adóelkerülés) miatt volt szükség rá. Mindenki nyugodjon meg: nincs a háttérben a Leinemannon kívül senki a világon, se matematikusok, se külföldi üzletemberek.

Különösen gusztustalan a magyar gazdaság, kereskedők stb. védelmében hangoztatni bármit a sciennetnek egy offshore céggel a háta mögött!

Kalmár 2010.01.21. 15:36:13

Te tényleg a Fidesz mellett kampányolsz?
Egy ilyen bűnszervezet támogatójaként, ha lehet tartsd távol magad a pártoktól.
Cikik vagytok.

Messina. 2010.03.01. 22:29:31

Numerológus ujságcikke!

Ezt a cikket a helyi ujságnak írtam!!

Volt valamikor….!
A cím mely a Kormorán együttes dalának idézete, napjainkban felettébb aktuális. Igen volt valamikor egy régi világ….és volt sok kezdeményezés, mely ilyen-olyan indok miatt zátonyra futott. Ezek közül ragadnék ki egyet, mely sok-sok magyar embernek és vállalkozásnak adott lehetőséget, egy élhetőbb életre és esetleg komoly segítséget jelenthetett volna a magyar gazdaság „felállításában”.
A ScienNet törzsvásárlói rendszeréről van szó, melynek működését ellehetetlenítette egy hatósági vizsgálat…nem eljárás – „csak” vizsgálat.
A tények azt mutatják, hogy több mint 400.000 magyar ember és 17.000 vállalkozás csatlakozott ingyen és önként ehhez a kezdeményezéshez. A rendszer maximum 1% kezelési költség fejében közvetítette a magyar vásárló erőt, 90% ban magyar kis és középvállakozásokhoz, megnövelve azok forgalmát, melyből jelentős árengedményeket kaptak (átlag 10%), melyet a ScienNet 90% -ban vissza osztott a törzsvásárlóinak, egy nagyon átgondolt szisztéma alapján. Természetesen a rendszeren belül minden pénzforgalom kizárólag számla ellenében történhetett, és másodperc pontossággal (!!)nyomon követhető volt. Ez a külföldi cég maximum 1% haszonért dolgozott, úgy, hogy egy magyar vállalkozás magyar ügyvezetőjét bízta meg, gyakorlatilag tejhatalommal annak működtetésével.
Tény az is, hogy ez a rendszer, soha nem látott fejlődést tudott igen rövid idő alatt felmutatni, mert vásárlóként tényleges forint visszatérítéseket kaptak az emberek és nem pl: pontokat. A vállalkozásokhoz nagymennyiségű plusz forgalom, ezáltal bevétel áramlott. Tehát mindenki jól járt, még az adóhatóság is, hisz az emberek pluszbevételeiket elvásárolták, így a vállakozóknál plusz adóköteles bevételt termeltek, vagy egyszerűen jövedelmük után adót fizettek. A ScienNet minden árengedmény befizetését számla kibocsájtásával igazolta, de külföldi cég lévén ÁFA visszatérítésre nem volt jogosult, így a számlák ÁFA értéke is az adóhatóság „zsebében” maradt. Tekintvén, hogy továbbajánlós rendszerben működött a terjeszkedés, így akik ezzel az „üzleti” résszel kívántak foglalkozni, azok a törzsvásárlók, munkájuk egyenes arányú ellenértéke képpen jelentős jutalékra tettek szert, melyet szintén elköltöttek a termékpartnereknél, így generálva forgalmat, bevételt, adót,stb. Rövid idő (2,5 év) alatt ezeknek az embereknek teljes megélhetést biztosított a ScienNet. Megközelítőleg 50.000 ember élt „főállásban” a rendszerből származó jutalékokból, amit szinte kivétel nélkül azon belül költöttek el. Ezek az emberek nagyrésze kisnyugdíjas,munkanélküli, vagy gyengén fizető munkáját ezért a lehetőségért elhagyó emberek voltak.
Aztán……”jött a zöldszemű rózsa..” vagyis a hatósági vizsgálat, melyet megelőzött több szakhatósági, hasonló vizsgálat (mely nem talált a renszerben törvénytelenséget) és ettől kezdve a renszert 100% -ban megbénították!
Hogy miért és kinek állt útjában azt egy későbbi cikkben megpróbáljuk kielemezni, de jelen pillanatban, bár a hatóság szerint a ScienNet és a törzsvásárlói rendszer ellen NEM folyik semmiféle eljárás – csak vizsgálat – a rendszer lebénult ezáltal a magyar kereskedők forgalma visszaesett, a vásárlók nem érvényesíthetik kedvezményeiket, az adóhatósághoz lényegesen kevesebb adó folyik be, az a kb. 50.000 ember aki „főállásban volt ScienNet –es” most a munkanélküliek népes táborát erősíti…….mindez azért mert „vizsgálat” van immár 4. hónapja, nem tudták a hatóságok lemásolni és kielemezni a lefoglalt adathordozókon lévő adatokat…..pedig, ezt is törvény szabályozza, és nem így rendelkezik.
Nem értem….miért nem kell a „potya” adóbevétel,…. miért baj, ha egy jelentős számú közösség nem a multinacionális cégek forgalmát erősíti,….miért nem jó ha sok ezer ember önmagának jövedelmet termel és adózik, miért kell ezeknek az embereknek munkanéküli hivatalba járni és a nemzet terhére lenni, mikor hasznos adófizetők is lehetnének,….miért kell egy hosszútávra tervező céget( aki 1% haszonért dolgozik biztosan hosszútávra tervez!), annak hírnevét és elért eredményeit sárba tiporni….miért kell egy esetleges a magyar gazdaság felállítását elősegítő lehetőséget csírájában eltiporni….nem értem továbbra sem, hogy ha ez a rendszer ennyire „kártékonynak” tűnik a hatóságoknak, akkor az a másik rendszer, melynek alapjaira épült a ScienNet és – e törzsvásárlói rendszer vezetői és tagjai szerint is az ő rendszerük tökéletes másolata, klónja…..az miért működhet?
Csak nem azért, mert az szerződést köt a multikkal is, szemben a ScienNet –tel?
Vagy talán az ott jelenlévő termékpartnerek más politikai beállítottságúak (pl: ÖMV)?
Estleg nem célja a hatalomnak a Magyar gazdaság fejlődése….miért?
Ezekre a miértekre keresünk hamarosan választ egy következő számunkban.
„…..legyen olyan hely, ahol jó magyarnak lenni!.....”

Tóth Béla

hefe72 2010.03.18. 10:08:35

Tisztelt Rosszakarók, Károgók!
Ha nem tudják miről beszélnek, akkor jobb hallgatni, vagy hiteles forrásból tájékozódni!
Tudatlanul fröcsögni meg Fidesz kampányt folytatni, aljas, ocsmány dolog!
De sajnos ez az ország erről híres!
Nos ha eddig vaciláltam is, ennek kapcsán már biztos, hogy nem fogok a Fideszre, és Viktorkára szavazni!
süti beállítások módosítása